Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Verksamhetschef sökes till Humana Lillsjö Badväg

Ort: Upplands-Bro
Yrkesroll: Chefstjänster
Publicerad: 2023-03-08
Sista ansökningsdatum: 2023-03-31
Arbetstid: Dag

Vill du bidra till utvecklingen av Lillsjö Badväg äldreboende med nära samarbete med verksamhetens medarbetare? Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete där du dagligen bidrar till att ge människor ett bra liv? Vill du bidra till utvecklingen av äldreomsorgen tillsammans med kompetenta, hjälpsamma och positiva kollegor i Humana? Sök då tjänsten som verksamhetschef på Lillsjö Badväg!

Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana och vi strävar efter att kombinera en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter.

Om boendet
Humana Lillsjö Badväg är ett nybyggt äldreboende med totalt 80 lägenheter fördelat på 4 våningsplan. Här bor personer med somatiskt omvårdnadsbehov och personer med demenssjukdom. Äldreboendet ligger vackert och naturnära med Lillsjön runt knuten. Varje avdelning består av 10 lägenheter och rymmer även gemensam matsal, kök samt vardagsrum, uteplats eller balkong. I huset finns en gemensam samlingssal med direkt anslutning till en stor takterrass, aktivitetsrum, gym och rehab, bastu samt en trädgård med bland annat ett växthus. Samlingssalen med tillhörande pentry används vid gemensamma aktiviteter så som sittgympa, musikunderhållning eller pubkvällar.

En stor trädgård och skogen precis intill uppmuntrar till mycket utevistelse. I trädgården har vi planteringslådor för odlingar, sköna sittgrupper, en träningstrappa och en barr. Vid Lillsjön finns dessutom en tillgänglighetsanpassad badbrygga som vi nyttjar flitigt under sommarmånaderna.

Rollen som verksamhetschef
Som verksamhetschef arbetar du med att leda, planera och bidrar till utveckling av verksamheten. Du ansvarar för kvalitet, arbetsmiljö, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver och utvecklar verksamheten i samverkan med dina medarbetare utifrån verksamhetsplan, budget, lagar och andra styrande dokument. Du har det övergripande ansvaret för verksamheten och för att tillgodose patientens behov av trygghet, kontinuitet, samordning och säkerhet. Vi ser ett välfungerande teamarbete som grunden för en vård och omsorg av god kvalitet, där vi kan arbeta riskförebyggande och ständigt vara en lärande organisation.

Sälj och marknadsföringsarbete är en självklar del av ditt jobb och du arbetar aktivt för att nå full beläggning i verksamheten och att ha en effektiv personalplanering.

Du har ett nära och synligt ledarskap som är nödvändigt för att implementera och efterleva rutiner, arbetssätt, värderingar och bemötanden bland dina medarbetare.

Som verksamhetschef ingår du i en trevlig och prestigelös divisonsledningsgrupp och rapporterar till divisionschef. Till stöd har du en stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, heltid. Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 1/5 eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
- Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning inom vård och omsorg (t ex sjuksköterska, social omsorg, fysioterapeut, arbetsterapeut)
- Du har minst 3 års erfarenhet som chef inom äldreomsorgen med personal och budgetansvar
- Du är affärsmässig och har tydligt kundfokus
- Du leder med en stor självinsikt, med rak och tydlig kommunikation och genom att bygga goda och varaktiga relationer
- Du har ett stort engagemang och är värderingsstark
- Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa
- Du är lösningsorienterad och kan växla perspektiv från det lilla till det stora

Vad får du?
- Möjlighet att delta i ledarskapsprogram  
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Möjlighet till regelbunden professionell handledning
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Friskvårdsbidrag
- Kollektivavtal 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Du erbjuds ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-03-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta divisionschef Madeleine Klingryd på Madeleine.Klingryd@humana.se.

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som verksamhetschef på Humana? Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Madeleine Klingryd divisionschef ER