Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Verksamhetschef sökes till Humana Sommarsol i Vejbystrand

Ort: Ängelholm
Yrkesroll: Chefstjänster
Publicerad: 2021-11-17
Sista ansökningsdatum: 2021-12-12
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Just nu söker vi en erfaren verksamhetschef till vårt nybyggda äldreboende Humana Sommarsol i Vejbystrand. Verksamheten öppnade i början av juni 2021 och består av 60 lägenheter fördelade på 6 enheter, med inriktning mot demens och somatik. Här erbjuds vård och omsorg av hög kvalitet, en aktiv dag för de boende och vackra miljöer såväl inne som ute.

Som verksamhetschef
Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver och utvecklar verksamheten i samverkan med dina medarbetare utifrån verksamhetsplan, budget, lagar och andra styrande dokument. Att hela tiden utveckla och förbättra kvaliteten i verksamheten är en ledstjärna för dig.

Sälj och marknadsföringsarbete är en självklar del av ditt jobb och du arbetar aktivt för att nå full beläggning i verksamheten och att ha en effektiv personalplanering.

Du har ett nära och synligt ledarskap som är nödvändigt för att implemtentera och utveckla arbetssätt, värderingar och bemötanden bland dina medarbetare.

Du ingår i en trevlig och prestigelös divisionsledningsgrupp och rapporterar till divisionschef. Till stöd har du en stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön. Som administrativt stöd lokalt har du en gruppledare som stöttar dig med bemanning och planering och som du arbetar tätt och prestigelöst tillsammans med. 

Vem är du?

 • Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg
  (t ex sjuksköterska, social omsorg, fysioterapeut, arbetsterapeut)
 • Du har minst 3 års erfarenhet som chef inom äldreomsorgen, gärna tidigare erfarenhet från att driva verksamhet i egen regi
 • Du är affärsmässig, gillar sälj och har tydligt kundfokus
 • Du leder med en stor självinsikt, med rak och tydlig kommunikation och genom att bygga goda och varaktiga relationer
 • Du har ett stort engagemang och är värderingsstark
 • Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa
 • Du är lösningsorienterad och kan växla perspektiv från det lilla till en större bild

Vad får du?

 • Möjlighet att delta i Ledarprogram  
 • Coachande chef och stöttande stabsfunktioner nära dig
 • Möjlighet till regelbunden professionell handledning
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter 
 • Friskvårdsbidrag
 • Kollektivavtal 

Om Humana
Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana. Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som verksamhetschef på Humana?

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-12-12. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta divisionschef Camilla Andersson på camilla.andersson@humana.se  eller 08-505 25 145.

Välkommen med din ansökan! 

 

Om tjänsten

Tillsvidareanställning, Heltid / Dagtid

Tillträde enligt överenskommelse

Lön enligt överenskommelse

Vi tillämpar sex månaders provanställning

 

Läs mer om Humana på www.humana.se


Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-12
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Andersson Divisionschef +46 8 50 52 51 45