Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Verksamhetschef till Nenya Brunnslöv HVB

Ort: Hörby
Yrkesroll: Chefstjänster
Publicerad: 2023-05-12
Sista ansökningsdatum: 2023-06-30
Arbetstid: Dag

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om oss
Nenya Brunnslöv är vackert beläget mellan Hörby och Sjöbo. Vi tar emot pojkar 14-18 år med psykosociala problem, missbruk och kriminalitetsproblematik. Med hög bemanning dygnet runt skapar vi en trygg, lugn miljö och en god behandlingsallians med stabila vuxna. Utvecklande fritidsaktiviteter stärker ungdomarnas självkänsla. Vi har totalt 8 platser. 

Inom division barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde. 

Baggium Vård & Behandling AB är en del av Humana Individ och Familj. Humana erbjuder en hel vårdkedja som består av hemlika HVB-enheter i både stads- och lantlig miljö med möjlighet till utslussning till eget boende, öppenvård samt konsulentstödda familjehem. Utifrån Humanas bredd kan vi vara flexibla i varje enskild placering och erbjuder den bästa vård- och behandlingen för de unga. Vi arbetar målmedvetet för att leva upp till Humanas värdeord: Glädje, engagemang och ansvar samt visionen ”att alla har rätt till ett bra liv, ja alla”.

Dina arbetsuppgifter
En verksamhetschefs främsta arbetsuppgifter utgörs av ledningsarbete, verksamhetsansvar, personal, arbetsmiljö och budgetansvar. En verksamhetschefs ekonomiska ansvar är att bevaka, följa upp och fatta nödvändiga beslut för att nå enhetens ekonomiska resultatmål. Du följer de lagkrav, föreskrifter, företagets riktlinjer och policyn som styr verksamheten.

Som verksamhetschef är du ansiktet utåt vilket medför att du i olika sammanhang ska representera företaget på ett positivt, förtroendeingivande och professionellt sätt. Du förväntas vara en god medarbetare och delar med dig av din kunskap men tar också ansvar för att utveckla ditt kunnande inom området. I tjänsten ingår också beredskap. Till din hjälp har du kompetenta behandlingsassistenter och övrig ledning däribland Regionchefen som du är direkt underställd.

Vem är du? 
- Har en högskoleutbildning, minst 180hp: socionom, socialpedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och är förtrogen med socialtjänstlagstiftningen (SOL, LVM, LVU osv).
- Minst 2 års yrkeserfarenhet av kvalificerat behandlingsarbete inom HVB-verksamhet.
B-körkort.

Dina styrkor är att se helheten, kunna prioritera och följa upp, har en god förmåga att leda och entusiasmera medarbetare, goda kunskaper i ungas, unga vuxnas utveckling och behov. Du är tydlig och strukturerad som hjälper personalen nå verksamhetens mål. Du har en god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt. I gengäld får du ett intressant och stimulerande arbete där du får möjlighet att bidra med din kompetens och utveckla verksamheten. 

Ort: Brunnslöv.
Sista ansökningsdag: 30/4-23
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vad händer nu?
Du är välkommen med din ansökan. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via systemet. För anställning hos oss krävs ett utdrag från misstanke och belastningsregistret. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-06-30
Ansök här

Kontaktperson

Jocke Ekberg Verksamhetschef / Föreståndare 0703660183