1. Du är här: Vi söker dig som är sjuksköterska till oss på Humana Sjöstadsgården

Vi söker dig som är sjuksköterska till oss på Humana Sjöstadsgården

Stad: Stockholm
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2019-09-16
Sista ansökningsdatum: 2019-10-16
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker dig som vill vara en del i vårt team och tillsammans med oss utveckla vår verksamhet. Humana tog över Sjöstadsgården i november 2018 och driver verksamheten idag på uppdrag av Stockholms stad. 

Om tjänsten: 

Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet gällande våra kunder. Du arbetar utifrån den enskildes behov och med ett serviceinriktat förhållningssätt. Vikariatet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska till exempel: 

  • Ansvarar för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter till våra undersköterskor som uppfyller kravet för det
  • Arbetar med  specifika sjukvårdsinsatser och förebyggande insatser för hälsa
  • Delaktig vid inflyttning av nya kunder
  • Handleder/utbildar undersköterskor vid behov
  • Dokumentation
  • Delaktig i utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef och övriga kollegor

Vem är du?

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom vård av äldre och/eller flera års erfarenhet av motsvarande roll inom äldreomsorgen.

Som sjuksköterska hos oss tar du ett stort eget ansvar och behöver ha förmåga ta egna initiativ och styr mycket av ditt arbete på egen hand. Du värnar om en god relation med våra kunder och ett gott samarbete med kollegor. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den insats som utförs dagligen är en självklarhet för dig. För att lyckas i din tjänst är du kommunikativ och förstår vikten av dokumentation. 

Vi tror på ett delegerat ansvar och söker medarbetare som själva vill ta det ansvaret. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vikariatet kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har löpt ut.

Vid frågor kontakta verksamhetschef Jeanette Stenberg.

  • Anställning: Vikariat från 2019-12-01 till 2021-01-31
  • Arbetstid: Dagtid med arbete vart femte helg.
  • Tillträde: Från 2019-12-01 eller enligt överenskommelse.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Heltid / Dag
Sök jobbet senast 2019-10-16
Ansök här

Kontaktperson

Jeanette Stenberg Verksamhetschef 08 657 89 43