Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vi söker en driven personlig assistent till en ung tjej i Skänninge!

Ort: Linköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-29
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

I rollen som personlig assistent kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker nu en person för ett föräldravikariat (100%) som därefter kommer gå över i en heltidstjänst, vi tillämpar anställningsformen "så länge assistansuppdraget varar". Vi söker också timvikarier till vår kund som kan arbeta under sommaren och extra vid behov.

För att passa in hos kunden är du en lyhörd person som tycker om att få vara en trygg del av någons vardag. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorgsbranschen eller motsvarande utbildning. Kunden har ett större omvårdnadsbehov där du behöver vara stöttande i alla delar av vardagen.

En dag i veckan åker man med kunden till badhuset där man också förväntas delta i aktiviteterna i bassängen, det är därför viktigt att man tål klor och känner sig bekväm och vill jobba med dessa typer av arbetsuppgifter. 
Du är tålmodig, aktiv och tycker om att vara kreativ och påhittig. I familjen bor även en hund, så det är en fördel om man känner sig trygg med det. 

Vi ser det som meriterande om du:
Tidigare arbetat med unga-vuxna/barn
Är envis och driven
Är initiativtagande och tycker om att delta aktivt i olika aktiviteter

Krav för tjänsten är:
B-körkort

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: 1 person för föräldravikariat (100%) som därefter går över i heltidstjänst, vi tillämpar anställningsformen "så länge assistansuppdraget varar". 2 sommarvikarier som även kan arbeta extra vid behov, det finns även möjlighet för extraarbete i höst. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta varierande dag, kväll och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Registerutdrag
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Joakim Andersson Kund- och assistentansvarig