1. Du är här: Vi söker en engagerad assistent kvällar och helger åt en kille i Bromma, deltid

Vi söker en engagerad assistent kvällar och helger åt en kille i Bromma, deltid

Stad: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-02-11
Sista ansökningsdatum: 2019-03-13
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Är du engagerad, positiv och vill arbeta som personlig assistent?

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Då kan detta arbeta vara något för dig!
Vi söker en personlig assistent till en 18-årig kille med autism, lindrig utvecklingsstörning och epilepsi boendes i Bromma.

Arbetsuppgifterna består av att vara honom behjälplig i hans vardag och aktivera honom, hjälpa honom med kommunikationen, vid måltider etc. Kundens intressen består av bland annat av att spela olika TV-spel, bada och titta på film med sällskap. Han gillar också att vara ute och åka trehjuling. Den är postivit om du delar något av dessa intressen.

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och vill vidareutvecklas;
  • tycker det är givande och roligt att arbeta med ungdomar och vara en tonårings stöd i vardagen och framtida utveckling;
  • är initiativrik med barnasinnet kvar och duktig på att aktivera;
  • har en god kommunikativ förmåga;
  • är tålmodig och positiv med närhet till skratt.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 

Arbetstid/ Varaktighet: Ca 4 eftermiddagar/kvällar per vecka mellan kl. 17-20 och någon helgdag enligt överenskommelse mellan kl 11-18.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. 
 
Tillträde: Snarast.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-03-13
Ansök här