Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vi söker en social och aktiv assistent till man på Lidingö!

Ort: Lidingö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-17
Sista ansökningsdatum: 2021-12-15
Arbetstid: Dag

Jag är en glad och positiv man som bor på Lidingö tillsammans med min familj som försöker att leva ett så aktivt liv som möjligt. Jag söker en personlig assistent som vill arbeta med mig och genom sitt arbete kan bidra till en medningsfull vardag för mig. 

Jag har nedsatt funktion på höger sida, jag går själv inomhus och förflyttningar klarar jag själv men du behöver finnas vid min sida som stöd. Det krävs att du är lyhörd och ödmjuk, då det handlar om att ge rätt stöd och förstå vikten av att vara mitt personliga hjälpmedel. Jag har även Afasi så det är viktigt att du är tålmodig när jag kommunicerar med dig och det är därav att du kan förstå och förmedla dig väl på det svenska språket. 

Som person är du glad, respektfull och lyhörd. Du har nära till skratt och känner en arbetsgladje i ditt arbete som personlig assistent och tycker om att sätta guldkant på någon annans tillvaro. Jag tycker om att ha en rolig vardag och mina intressen är bland annat sport och motorer i alla dess former, trädgårdsarbete och träning. Det förekommer träning både i hemmet och på gymmet. Det viktigaste för tjänsten är att vi har en bra personkemi och delar du mina intressen så är det meriterande. Det finns en hund i hemmet så det är viktigt att du inte har någon allergi eller hundrädsla. 

Arbetet sker strukturerat efter mina behov och därför krävs det att du har ett gott bemötande och är flexibel. Körkort är inte ett krav men ett stort plus. Du är rökfri och för att du skall vara aktuell i denna rekrytering krävs det att du lämnar in ett polisregisterutdrag till oss. Vi ser gärna manliga sökande för tjänsen. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Hoppas att vi ses! 

Arbetstid: 
En dag i veckan på torsdagar 7:00-17:00. 
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen ’så länge uppdraget varar’ samt timanställning
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Belastningsregister
Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-15
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig