Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vi söker timvikarier som personlig assistent till våra kunder i Luleå!

Ort: Luleå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-20
Sista ansökningsdatum: 2021-06-02
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter för timvikariat som vill arbeta med våra kunder i Luleå. I denna roll kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vi har fyra kunder i behov av fler timvikarier där arbetstiderna är varierade och är du intresserad av jobb hos flera av våra kunder så är det uppskattat. De tjänster vi behöver tillsätta är:

Tjänst 1: Timvikarie till man med förvärvad hjärnskada. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 07.00-22.00 och passen varierar mellan vardag och helg. Det är meriterande om du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande, stroke, förvärvad hjärnskada eller har arbetat inom psykiatrin.

Tjänst 2: Timvikarie nu och i sommar till en aktiv rullstolsburen man som gillar friluftsliv. Arbetspassen är förlagda på måndagar och varannan helg. Tidigare arbete inom vården eller personlig assistans ses som meriterande.

Tjänst 3: Timvikarie i sommar till 80-årig kvinna med MS i Luleå. Du startar v.25 och jobbar sju veckor framåt. Det är ett sommarvikariat på 87,5% där arbetstiderna är förlagda kl.7-17 samt 17-07. Under natten ingår 4h väntetid. Det är en fördel om du har möjlighet att påbörja introduktion så snart som möjligt.  

Tjänst 4:Timvikarie till man med ALS.

I ansökningsformuläret finns möjlighet att välja vilken/vilka tjänster du är intresserad av. 


I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor
- v
ara behjälplig vid kundernas aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader 


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsterna innebär ett flexibelt arbete under dagtid, kvällstid och nattid  på vardag eller helg. Vi tillämpar anställningsformen "timanställning".
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Tillträde omgående. 


Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. Du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. 


För dessa tjänster är det en fördel om du har:
goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
B-körkort

Det är även meriterande om du har:
-
erfarenhet av en liknande roll

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-06-02
Ansök här

Kontaktperson

Nora Abrahamsson Rekryteringsansvarig