Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vikariat Natt till nya moderna äldreboendet Dals Ängar

Ort: Falkenberg
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2022-01-07
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Natt

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

I början av april 2021 öppnade vi det nya äldreboendet Dals ängar i Falkenberg. 

Det är ett innovativt boende med genomtänkt design där kvalitet står i fokus. Boendet har totalt 60 lägenheter för personer med demenssjukdom samt somatiskt omvårdnadsbehov. Verksamheten kommer ha en inbjudande utemiljö  med växthus och promenadstråk. Här arbetar vi utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och Humanas värdegrund - Glädje, Engagemang och Ansvar.

Nu söker vi efter dig som vill vara vikarie hos oss, men även fortsatt framåt. 

Vem är du?

Om du har viljan att lära, är serviceinriktad och engagerad är detta din arbetsplats. Vi erbjuder i gengäld ett roligt och givande arbete. De egenskaper vi uppskattar hos dig som medarbetare är att du är:

• Engagerad och serviceinriktad med ett gott bemötande
• Ansvarstagande och initiativrik 
• En teamspelare som har lätt för att samarbeta med andra professioner

Vidare vill vi att du på ett naturligt sätt arbetar aktivt för att skapa meningsfulla aktiviteter, både inomhus och utomhus.

För att klara av denna tjänst ser vi att du har vana av att dokumentera och behärskar svenska i tal och skrift. 

Vi söker dig som har erfarenhet av vård och omsorg, gärna äldreomsorg.
Det är meriterande om du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde men vi välkomnar även ansökan från dig utan utbildning.

Tjänsten är ett Vikariat på natten.


Din arbetsdag
Som omsorgspersonal hos oss stöttar du kunden att klara av sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, påklädning, måltider samt städ och tvätt. Du bidrar till att kunden har en social och meningsfull dag och upplever trygghet. Du utför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter (efter mottagen delegering från sjuksköterska) samt dokumenterar i social journal. Under din arbetsdag har du kontakt med kollegor i olika professioner, vilket kräver samarbete, bra dialog och återkoppling. 

Ansök redan idag - vi erbjuder
Vi på Humana vet att det är viktigt att trivas och känna sig delaktig på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!


Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Arbetstid / Varaktighet: / Natt
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Elzbieta Durling