Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vikarie sökes till kvinna strax utanför Luleå!

Ort: Luleå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-15
Sista ansökningsdatum: 2022-02-15
Arbetstid: Dag

 Nu söker Humana fler personliga assistenter till en av våra kunder strax norr om Luleå. Vår kund är en kvinna i 80-års åldern som bor tillsammans med sin make. Hon har MS och behöver därför stöttning av en personlig assistent i sin vardag under dygnets alla timmar.

 

Om tjänsten

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Vår kund beöver hjälp med det mesta i sin vardag, till exempel vid måltider och vid personlig personlig hygien. Förflyttningar med lift förekommer.

Vi söker dig som är intresserad av att vara timvikarie hos vår kund, vilket innebär att du kommer hoppa in och jobba vid ordinarie personals frånvaro, som exempelvis kan vara vid sjukdom eller semester.
Arbetstiderna är förlagda kl 07-17 och kl 17-07. Under natten ingår 4h väntetid. Det är en fördel om du har möjlighet att påbörja introduktion så snart som möjligt.

 

Vem vi söker

 Vi tror att du som söker tjänsten är lugn, ansvarsfull och mogen. Vi ser gärna att du har ett intresse för matlagning. Har du tidigare erfarenhet av jobbet som personlig assistent eller annan vård- och omsorg är det meriterande. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift

-Du är helt rökfri

-Du har körkort och tillgång till bil eftersom arbetsplatsen ligger utanför bussförbindelserna

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.  

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-15
Ansök här

Kontaktperson

Alessia Vincentie Bjurman Rekryteringsansvarig