1. Du är här: Vikariepool Värmland

Vikariepool Värmland

Ort: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-08
Sista ansökningsdatum: 2020-12-31
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humana assistans söker personliga assistenter till vår vikariepool i Värmland. 

 

Om tjänsten:

Vi söker dig som vill arbeta extra som timvikarie inom personlig assistans. Tjänsten är flexibel och passar utmärkt för dig som arbetar deltid eller enbart vill arbeta extra. Det är även en bra inkörsport för dig som är intresserad av en fast anställning då du som vikarie kommer få träffa flera av våra kunder.  

 

Vi söker dig som:

  • Har intresse av vård 
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • Är punktlig och pålitlig
  • Har intresse av att utvecklas och lära dig nya arbetstekniker 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser därför gärna att du har viss social förmåga.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Arbetstid/varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-12-31
Ansök här