Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vikarier till Björkviks vårdhem

Ort: Höör
Yrkesroll: Boendestödjare
Publicerad: 2023-04-25
Sista ansökningsdatum: 2023-06-30
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Kom och bli en del av vårt fantastiska arbetslag!

Precis intill ringsjön i natursköna Sätofta ligger Björkviks vård- och behandlingshem. Björkvik är en verksamhet med 39 platser fördelat på HVB, korttid och särskilt boende. Våra klienter har en varierad psykiatrisk problematik och ofta i kombination med missbruk.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu vikarier till verksamheten, där du som medarbetare arbetar i team. Vårt arbetsstätt styrs av klientens genomförandeplan och andra individuella insatser med Humanas värdegrund som utgångspunkt.

Vi arbetar motivationsinriktat, lösningsfokuserat och med målet att ge varje klient en trivsam tillvaro. Arbetet innefattar bland annat stöd i ADL, dokumenation, följa med på olika aktiviteter, stödjande samtal m.m. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilket team du arbetar i. 

 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad eller under utbildning inom vård och omsorg / annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.

Som person är du prestiglös, flexibel och lyhörd. Du har en god samarbetsförmåga och förstår vikten av att ha en trivssam arbetsplats. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

B-körkort är ett krav.

Innan anställning ska utrag ur misstanke- och belastningsregister uppvisas. Beställ gärna i god tid och det med vid intervju! 

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  dag, kväll och helg och/eller natt. 

Lön: Timlön.

Tillträde: Snarast 

För mer information kontakta samordnare Kim Andersson på tel: 0725-58 90 55


Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Tveka inte att höra av dig!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-06-30
Ansök här