Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-14

Vikarierande enhetschef till Eken Floby

Om tjänsten

Vill du vara med och driva samt utveckla ett av våra boenden? Samtidigt som du dagligen arbetar med att ge människor ett bra liv? Nu finns det möjlighet för dig att söka tjänsten som vikarierande enhetschef för ett av Humanas HVB-boenden i Floby. I rollen kommer du tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 
 
Om oss 
Eken Utslussningsenhet Floby är beläget cirka två mil väster om Falköping. I ett naturnära bostadsområde disponerar vi 16 fullt utrustade lägenheter fördelade på tre tvåvåningshus. Vi tar emot personer med neuropsykologiska funktionsnedsättningar, som ett steg efter HVB med syfte att öka möjligheten att kunna gå vidare till eget boende. Vi tar även emot särskilt vårdkrävande personer med dubbeldiagnoser och missbruksproblem. Eken Floby är en arbetsplats som präglas av värme och omtanke för klienterna såväl som för medarbetarna. Vi arbetar för att bibehålla och stärka de kvalitéer som redan finns etablerade, samt utveckla det som kan stärkas och bli ännu bättre. 
 
Om tjänsten 
Som enhetschef kommer du att leda och utveckla verksamheten som du ansvarar för. Att ha personalansvaret för verksamheten kommer att vara en stor del av ditt arbete och du kommer framförallt att arbeta med att skapa engagemang och delaktighet samt finnas där för stöd till din personal.  
 
I rollen som enhetschef kommer du huvudsakligen att arbeta med: 
- Ansvara för boendets dagliga drift, personal och ekonomi 
- Driva utvecklingsarbete kopplat till verksamheten 
 
Vem är du? 
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi utgår från Humanas ledarskapsprofil vid rekrytering av nya chefer. Du ska vara handlingskraftig, resultatorienterad och ha självkännedom. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att skapa och vidhålla kontakter.  
 
För denna tjänst krävs det att du har:  
- Socionomutbildning eller annan relevant högskole- eller universitetsutbildning  
- Goda kunskaper inom socialt arbete, socialtjänstlagen, samsjuklighet och missbruk 
- B-körkort 
 
Det är även meriterande om du har: 
- Erfarenhet av arbete med målgruppen 
- Erfarenhet av att ha drivit ett förändringsarbete 
- Erfarenhet av pedagogiskt arbete
 
Övrigt 
Anställningsform: Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning 
Sysselsättningsgrad: 100% 
Tillträde: Enligt överenskommelse. 
 
Att jobba på Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy. 
 
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 
Vill du även läsa mer om Ekens Utslussningsenheten kan du göra det HÄR 
 
Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. 
 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! 
 
Välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Johan Lindberg Regionchef