Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vikarierande Sjuksköterska

Ort: Österåker
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2021-12-27
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vikarierande Sjuksköterska till Humana Norrgårdshöjden

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Norrgårdshöjden är ett hemtrevligt äldreboende i Åkersberga med 54 platser, dessa är indelade i tre plan med 18 platser/plan. Två plan har demensinriktning och ett plan är inriktad på somatik. 
 
Om tjänsten
I rollen som sjuksköterska kommer du att tillhöra Norrgårdshöjdens äldreboende och arbeta tillsammans med ett HSL team på ytterligare två sjusköterskor, en HSL-ansvarig sjuksköterska, en Sjukgymnast och en Arbetsterapeut. Som sjuksköterska hos oss på Humana kommer du ha ett omvårdnadsansvar för ett plan där omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde individens behov, samt i samverkan med övriga personalgrupper. Du kommer även att utbilda och handleda omvårdnadspersonal. På Norrgårdshöjden arbetar vi teamorienterat kring kunden där teamet sitter ner tillsammans på multiproffessionella möten och går igenom BPSD, Senior alert, Palliativ register samt uppförande av genomförandeplan etc. 


Som sjuksköterska hos oss på Humana kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser
- hantera dokumentation och avvikelser
- vara med vid inflyttning av nya kunder och ansvara för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter
- anhörigkontakt
- Teamorienterat arbete kring kunden med omvårdnasmöten, multiproffessionella möten och handledning av omvårdnaspersonalen
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 83,33 %. Dagtid måndag - söndag. 
Lön: Enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Grav.vikariat från och med den 7 februari-22 till och med den 30 juni-23
 
Vem är du?
För denna tjänst krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorg. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i SafeDoc, senior alert och palliativa registret. Vi söker dig som är prestigelös, lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.  Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. 
 
För denna tjänst krävs det att du:
- är legitimerad sjuksköterska
- har Kunskap att dokumentera i journalsystem (SafeDok och DF respons)
- Har goda kunskaper i hur kommunal hälso- och sjukvård fungerar 
- Bör vara väl insatt i de regelverk som styr den kommunala hälso- och sjukvården.
- God samarbetsförmåga
 
 Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst
- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av dokumentationsarbete
- har erarenhet av BPSD

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-02-28. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Yvonne Åkesdotter på yvonne.akesdotter@humana.se eller 076-142 23 56 eller Susanna Holmström, HSL ansvarig sjuksköterska på susanna.holmstrom@humana.se eller 070-573 25 08.
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Yvonne Åkesdotter Verksamhetschef +46 76 142 23 56