Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vill du arbeta som personlig assistent i Hjo i sommar?

Ort: Hjo
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-28
Sista ansökningsdatum: 2021-05-10
Arbetstid: Sommarjobb

Vår kund bor i centrala Hjo tillsammans med sin make. Du kommer att vara henne behjälplig i sin vardag med bland annat hygien, förflyttningar och vid aktiviteter. Då det krävs en tids introduktion och god kännedom om kunden och hennes arbetsrutiner ser vi gärna att du är tillgänglig från månadsskiftet maj/juni.

Hon är en mycket levnadsglad och positiv kvinna på +70 år och stor del av hennes tid går till träning, vara ute i sin trädgård, läsa eller gå ut på promenad. Kunden har MS och förflyttar sig med hjälp av rullstol eller permobil.

Som du förstår är det viktigt att du som assistent har en mycket god social förmåga, är lugn och tålmodig. Vi ser gärna att du gillar att ”påta” i trädgården och att du kan baka och laga mat från grunden.  Det viktigaste av allt är ändå att det ”klickar” mellan dig och vår kund och hennes team som hon har runt omkring sig, därför kommer vi att lägga mycket stor vikt på personlig lämplighet.   

Du som söker:

- Får gärna ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent

- Vår kund ser gärna kvinnliga sökande.

- Är rökfri

- Har körkort

Arbetstid/Varaktighet:  Ca 60-80% sommartjänst. Arbetstiderna är förlagda under dag och kväll på veckans alla dagar, delade turer förekommer.  Är du tillgänglig från månadsskiftet maj/juni för bredvidgång och ”timmis”-anställning är det bara positivt. Sommartjänsten är beräknad att börja rund midsommar och sträcka sig fram till mitten av augusti. Det finns mycket goda chanser att ”timmis” anställningen fortsätter under hösten.

Tillträde: Urval sker löpande, omgående start.

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-10
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig