1. Du är här: Vill du bli min personliga assistent? Hälsningar, lekfull & glad 10-åring

Vill du bli min personliga assistent? Hälsningar, lekfull & glad 10-åring

Stad: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-03
Sista ansökningsdatum: 2020-02-03
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vill du bli min personliga assistent? Hälsningar, lekfull & glad 10-åring

Om tjänsten:

Jag är en tjej på 10 år som sitter i rullstol, har utvecklingsstörning, CP-skada och epilepsi. Jag söker en ny personlig assistent.
Arbetet innebär allt som hör vardagen till. Du som assistent ska finnas till hands vid stå- och gåträning, matning, personlig hygien och blöjbyten. Arbetet innebär också massor av bus, sång och lek! Tjänsten är på ca 50%.

 Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från en liknande roll och gärna har arbetat med barn tidigare
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • Är rökfri
  • Meriterande om du har erfarenhet utav kundens funktionsvariationer
  • Vi ser gärna kvinnliga sökanden

För att trivas i rollen som personlig assistent hos vår kund behöver du vara en lekfull person som kan bjuda på dig själv. Det är viktigt att du kan läsa av kundens signaler. Vidare är det en fördel om du har god fysik då vissa lyft förekommer. Vi ser det som ett plus om du är flexibel och kan ställa upp med kort varsel om det skulle behövas.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Lön:
Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en schemarad på ca 50%. Arbetstiden är varierande, oftast kvällspass under vardagar och dagpass på helgen. 

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-03
Ansök här

Kontaktperson

Liv Eriksson Rekryteringsansvarig 021-8130409