Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vill du jobba extra i vår IT-support?

Ort: Örebro
Yrkesroll: IT
Publicerad: 2021-11-25
Sista ansökningsdatum: 2021-12-12
Arbetstid: Dag

Är du på jakt efter ett spännande extrajobb där du får kombinera din tekniska IT-kompetens med kundkontakt och härliga kollegor? Just nu söker vi två extrajobbare till Humanas IT-support i Örebro!

Om tjänsten

Som supporttekniker kommer du att representera Humanas IT-avdelning gentemot verksamhet och externa beställare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via telefon, e-post och ärendehanteringssystemet hantera inkommande problem och frågeställningar gällande Humanakoncernens IT-plattform, system och telefoni. Det innebär att med ett högt servicetänk hantera ärenden på ett effektivt och strukturerat sätt.

IT-avdelningen i Örebro består av fem drivna och trevliga kollegor som alla gör sitt yttersta supporta organisationen på bästa sätt. Vi sitter centralt i Örebro i moderna lokaler.

Vem är du?
Vi söker dig som har IT-teknisk kompetens, antingen från tidigare erfarenheter eller pågående studier på universitet/högskola/yrkeshögskola eller likvärdigt inom t.ex. datavetenskap eller nätverksteknik. Har du erfarenhet av kundtjänst/support är det meriterande. Kunskaper inom Active Directory eller Office 365 är ett stort plus.

Då vi supportar norska medarbetare är kunskaper i norska språket meriterande.

Vi ser det som en självklarhet att du arbetar utifrån Humanas värdeord; engagemang, glädje och ansvar. Service är något du är och står för, både gentemot användare och kollegor. För att lyckas i rollen krävs att du har ett högt servicetänk, en god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Tjänsten är på timmar vid behov och det kan finnas möjlighet till sommarjobb.

Sista ansökningsdag är den 12 dec. Vi hanterar löpande inkommande ansökningar.

För frågor gällande tjänsten kontakta Chef IT-support Mattias Martinsson via mattias.martinsson@humana.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-12
Ansök här

Kontaktperson

Mattias Martinsson Chef IT-support