1. Du är här: Vill du jobba extra som personlig assistent till pojke i Visby?

Vill du jobba extra som personlig assistent till pojke i Visby?

Stad: Gotland
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-19
Sista ansökningsdatum: 2019-12-19
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Jag är en 13-årig pojke som tycker om att busa, vara ute och leka, promenera och har ett stor intresse för bilar. Jag har en motorisk funktionsnedsättning samt en lindrig utvecklingsstörning vilket gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardagar så som av- och påklädning, stöd vid matsituationer och personlig omvårdnad.

Vem jag söker?
Jag söker personliga assistenter som är mellan 18-40 år, jag ser gärna manliga sökande som är glada, sociala och barnkära. Det vore kul om du delade mitt stora intresse för bilar. Eftersom att jag inte pratar så bra och har svårt med min kommunikation så är det bra om du har mycket tålamod med mig och är lyhörd för vad jag vill berätta och hitta på. Jag använder mig av flera hjälpmedel i min vardag så som: talplatta, stödtecken, rullator och ståskal. Det är därför meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent, gärna med barn men det viktigaste är förstås din personlighet.

Jag vill att du ser dig hos mig på långsikt. Jag ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Vi söker nu tre personliga assistenter som är intresserade av att jobba extra på eftermiddagar, kvällar och nätter hos vår kund. Tjänsten passar perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Det finns möjlighet att önska vilka dagar du vill jobba i samråd med kund och arbetsledare. I varje arbetspass ingår väntetid på ca 9,5 timma. 

Arbetstid/Varaktighet: 

Arbetspassen är förlagda mellan kl 16.00-07.30. (väntetid mellan 20.00-05.30)

Tjänst 1: Två arbetspass i månaden (7%)

Tjänst 2: Fem arbetspass i månaden (15 %)

Tjänst 3: Fem arbetspass i månaden (20 %)

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar den fasta anställningsformen "Så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Humana erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-19
Ansök här

Kontaktperson

Sarah Kopp