Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vill du vara min nya assistent i sommar?

Ort: Jönköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-09
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

 

Jag letar efter sommar och timvikarier till min assistansgrupp! Jag är en kille på 10 år och bor tillsammans med min mamma och mina syskon. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Jag kan gå kortare sträckor med stöttning men behöver annars hjälp med förflyttningar. För att kommunicera använder jag mig av teckenstöd, varför det är bra om du som söker tidigare arbetat med TAKK. Jag äter mat, men tycker inte alltid det är så roligt, varför jag behöver din hjälp att motivera mig. Din motivation och pepp behöver jag även under dagarna när jag ibland känner mig lite omotiverad.

 

Som assistent till mig följer du med mig såväl hemma som i skolan och hjälper mig där jag befinner mig. I skolan både på lektionerna, men även när jag hänger med mina klasskamrater på rasten. Jag tycker mycket om att vara ute i naturen så det är bra om du inte blir avskräckt av lite regn eller snö. Jag och min familj tycker mycket om att vara i skogen och grilla korv. Ett härligt sätt för mig att umgås med mina syskon. Dagar när jag inte är ute tycker jag mycket om att vara på biblioteket. Där får du gärna läsa massor av spännande böcker för mig!  

 

I och med att jag bor tillsammans med min mamma och mina syskon är det viktigt för mig att du som assistent tycker om att arbeta med barn. Viktigt också att du känner av när jag behöver stöttning och hjälp av dig, men också när jag behöver vara ifred och umgås själv med min familj. Men det kommer vi att lära oss tillsammans!

 

Då mina dagar varierar är det bra om du som person kan anpassa ditt bemötande efter olika situationer, såväl planerade som spontana samt kunna vara med i såväl högt som lågt tempo på både myskvällar/filmkvällar som syskonbus.

 

Hör av dig till min kontaktperson om du har några frågor!

 

Jag ser fram emot att ta del av din ansökan!

 

Till denna kund söker vi flera timvikarier som kan och vill jobba i sommar. Möjlighet till att jobba som timvikarie även i höst finns. 

 

Arbetstider: Varierande arbetstider dag, kväll och helg.

 

Du som söker bör ej vara pälsdjursallergiker.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ersättning enligt avtal.

 

Då detta uppdrag innebär arbete vid barnkund behöver registerutdrag uppvisas innan anställning. För att snabba på processen kan registerutdrag med fördel beställas redan vid ansökan av tjänsten.

 

 


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig