Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Jobba som personlig assistent i sommar

Vill du ha ett roligt och givande jobb i sommar? Då söker vi dig! Jobba som personlig assistent och gör skillnad i någons liv på riktigt.

Sök jobb nu!

Här hittar du våra lediga tjänster.

Sök jobb

Att jobba under sommaren

Att ha ett jobb under sommaren har många fördelar. Oavsett om du är ny på arbetsmarknaden eller inte, får du värdefull arbetslivserfarenhet och du tjänar extra pengar. Att jobba som personlig assistent är både kul och meningsfullt. Som assistent hjälper du någon av våra kunder i deras vardag. Eftersom behovet hos varje kund ser olika ut kan dagarna och arbetsuppgifterna variera mycket. 

Vi anställer löpande inför sommaren, så vänta inte med att skicka in din ansökan. För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Några egenskaper som är viktiga när man är personlig assistent är att vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande. 

4 anledningar till att sommarjobba på Humana

  1. För oss är det självklart att du ska trivas på ditt jobb, därför matchar vi ihop dig med någon av våra kunder baserat på din erfarenhet och dina intressen. Både du och kunden ska trivas ihop.
  2. Är du intresserad av ett extrajobb redan nu så finns det stora möjligheter att vara anställd i vår vikariepool. Att vara en del av vår vikariepool innebär att du är anställd som vikarie hos oss och kommer få möjlighet att arbeta hos våra kunder vid bemanningar, till exempel när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Vi har alltid behov av bra vikarier så vill du även efter sommaren ha extrajobb så är vikariepoolen en bra möjlighet. 
  3. Vi erbjuder utbildningar för att öka din kompetens.
  4. Vi finns i hela Sverige, om du flyttar så finns det stora möjligheter för dig att fortsätta jobba hos oss på din nya ort.

CV-skolan

Att jobba som personlig assistent

Hur skriver man CV och personligt brev?

Att gå på arbetsintervju

Hur skriver man ett CV och ett personligt brev?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att söka jobb, har vi skapat färdiga mallar som du kan ladda ner och fylla i. 

Ladda ner CV mall   Ladda ner personlig brev mall

Vad behöver jag tänka på?

När du har skickat in en jobbansökan till oss, finns det ett par saker du behöver tänka på.

  • Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Du beställer det enkelt här.
  • För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets webbplats.

Vad erbjuder Humana?

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har kollektivavtal och tjänstepension. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi finns i hela Sverige så om du flyttar så finns det stora möjligheter för dig att fortsätta jobba hos oss på din nya ort.  

Sök jobb nu

Här hittar du våra lediga tjänster

Sök nu

Sök jobb nu!

Här hittar du våra lediga tjänster.

Sök jobb

Sidans innehåll

Sidans innehåll

Stäng innehållsförteckning