1. Du är här: Jobb & Matchning

Humana Jobb & Matchning

Tillbaka till jobbportalen

Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen och har rätt till stöd och matchning kan välja Humana Jobb & Matchning som leverantör. Våra handledare vägleder och stöttar dig till rätt jobb eller utbildning.

Vi vet att det finns jobb för alla, vissa av oss behöver bara lite stöd för att hitta rätt. Med Humana Jobb & Matchning får du hjälp att komma ut i arbetslivet eller hitta en utbildning som passar dig. Våra handledare har rätt kompetens för att vägleda dig genom hela processen.

Humana Jobb & Matchning ingår i Humanakoncernen, som är ett av Sveriges och Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag med 15 000 anställda. Vi letar dagligen efter flera hundra nya medarbetare och vi behöver ständigt ny arbetskraft. 

För närvarande erbjuder vi tjänsten enbart i Örebro, men planen är att utvidga till fler orter inom den närmsta framtiden.  

Varför ska du välja Humana Jobb & Matchning?

Hos oss finns jobb och möjligheter till utveckling, framförallt inom vård och omsorg. Vi har ett nära samarbete med våra kollegor inom hela Humana vilket innebär att möjligheten till arbete ökar. Vi har även ett stort nätverk utanför Humana och självklart samarbetar vi med andra branscher. Som deltagare i Humana Jobb & Matchning får du hjälp att matcha din kompetens mot branschens anställningsbehov och vill du utbilda dig så får du guidning av kompetent studie- och yrkesvägledare.

Kontakta oss för mer information.

Almedina Tatarevic
Tel. 070-089 98 90
matchning@humana.se