1. Du är här: Jobb & Matchning
Några anställda på Humana sitter i ett konferensrum och samtalar

Humana Jobb & Matchning

Tillbaka till jobbportalen

Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen och har rätt till stöd och matchning kan välja Humana Jobb & Matchning som leverantör. Våra handledare vägleder och stöttar dig till rätt jobb eller utbildning.

Vi vet att det finns jobb för alla, vissa av oss behöver bara lite stöd för att hitta rätt. Med Humana Jobb & Matchning, som är en del av Humanakoncernen, får du hjälp att komma ut i arbetslivet eller hitta en utbildning som passar dig. Våra handledare har rätt kompetens att vägleda dig genom hela processen.

Hos oss får du stöd att söka jobb, utifrån dina behov och förmågor. Du får stöd att skapa ett eget kontaktnät, men också tillgång till vårt stora nätverk både inom och utanför Humanakoncernens ramar. Vi finns med dig genom hela processen, fram till ditt mål.

Stöd & Matchning för dig i Örebro
Humana Jobb & Matchning är leverantör av tjänsten stöd och matchning, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. För närvarande erbjuder vi tjänsten i Örebro län. Välkommen till vårt kontor på Fabriksgatan 22 i centrala Örebro.
Vad kan Humana Jobb & Matchning göra för dig?
Som deltagare i Humana Jobb & Matchning får du hjälp att matcha din kompetens mot branschens anställningsbehov. Med en personlig handledare får du det individuella stöd du behöver. Vi fokuserar alltid på din kompetens, förmåga och motivation som människa.

Har du funderingar om nya utmaningar, möjligheter eller studier får du guidning av våra kompetenta studie- och yrkesvägledare.

Våra handledare arbetar ständigt med att utöka och stärka sitt nätverk för att du ska få en god möjlighet att komma ut i arbete på kortast möjliga tid. Humana Jobb & Matchning har ett nära samarbete med bolagen inom Humana, Sveriges och Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag.

Är du nyfiken på att arbeta som personlig assistent?
På Humana jobbar i dag cirka 9 000 personliga assistenter och efterfrågan på assistenter är ständigt hög. Vardagen kan se mycket olika ut beroende på kundens behov. Här kan du höra en av våra assistenter berätta om sitt arbete:
Är du intresserad av att jobba som personlig assistent? Här får du veta hur det är att jobba för Humana Assistans.
Kontakta oss för mer information om Jobb & Matchning!
Vi finns på Fabriksgatan 22 i centrala Örebro.
Almedina Tatarevic, Programansvarig Humana Jobb & Matchning
Almedina Tatarevic Programansvarig Humana Jobb & Matchning