1. Start
  2. Kalendarium
  3. Connect grundläggande orientering

Connect grundläggande orientering

Den här utbildningsdagen riktar sig till er inom familjehemsverksamhet eller öppenvård som vill få en introduktion till Connect och vill veta mer om programmet men inte planerar att hålla Connectgrupper.

Om utbildningen

Under dagen kommer du att få grundläggande kunskap om Connects verksamma komponenter, om Connectprogrammet samt om några av Connects grundläggande principer.

Connect är ett strukturerat program och utgår ifrån nio principer som är inriktade på att utveckla lyhördhet, förståelse, uppmärksamhet och nya förmågor i relation till barnet. Programmet fokuserar på att stärka grundkomponenterna i en trygg anknytning och omsorgspersoners förmåga att mentalisera och agera utifrån detta i förhållande till barnet. Connect hjälper föräldrar och andra omsorgspersoner att hitta nya sätt att förstå barnet och dess beteende samt nya sätt att förstå sig själv och sitt sätt att reagera på.

Föreläsare

Lisa Skutin, metodgarant och handledare Connect
Ulla Hannu, utbildare och handledare Connect

För mer information, kontakta:

Lisa Skutin

Metodgarant Connect

lisa.skutin@humana.se072-549 57 00

Information

Datum
17 sep
Tid
09.00 - 16.00
Plats
Digitalt
Pris
1.100 kr ex moms
Anmälan
Anmälningslänken är för externa deltagare. Humanas medarbetare anmäler sig via Lärportalen. Sista datum för anmälan: 13 september