Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Ängelholmsvägen

Ängelholmsvägens LSS är ett gruppboende för vuxna §9.9 PK 1, beläget i Laholm.

  1. Driftsform
    Egen regi
  2. Inriktning
    Boende för vuxna från 18 år
  3. Specialkompetens
    LSS, personkrets 1, Vuxna med autismspektrum eller utvecklingsstörning.

Om Ängelholmsvägen

Se en 3D-visning av en lägenhet här!

Ladda ned PDF om Ängelholmsvägen

Ängelholmsvägens gruppboende är beläget på Ängelholmsvägen 83, ca en km från Laholms centrum.

Den enskildes rätt till självbestämmande ligger till grund för all daglig planering, upprättande av genomförandeplan och aktivitetsplanering. Vi strävar efter att de som bor hos oss ska uppnå
största möjliga delaktighet och självständighet, med hänsyn tagen till sina förmågor och förutsättningar.

Vi har kompetens och erfarenhet för att möta personer med självskadeproblematik, även i kombination med mer komplexa beteendestörningar. Boendets planlösning ger möjlighet för avskildhet och självvalt umgänge. Personalgruppen har kontinuerlig extern handledning för att ge optimalt stöd och säkra en insats av hög kvalitet. Vi är flexibla och kan ta emot placeringar på kortare avtalstider och med kort varsel.

Våra metoder har sin grund i kognitionsteorier. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och AKK. Vi stöttar den enskilde i sin vardag gällande sysselsättning, anpassat arbete eller daglig verksamhet. Vi erbjuder även meningsfull fritid utifrån individuella önskemål, förutsättningar och behov.

Några kilometer utanför Laholm finns långa sandstränder och cirka1,5 mil från boendet finns en skidanläggning med utförsåkning, sommarrodel, klättring och zip-line. I Laholm finns också en tågstation med förbindelser till bland annat Malmö, Helsingborg och Göteborg.

Placeringsförfrågan

Minela Zarifovic Placeringskoordinator vuxna

Du kan också ringa 0771-11 33 11 eller

skicka förfrågan via formulär

Minipresentation av enheten

Ängelholmsvägens LSS är ett nybyggt gruppboende för vuxna §9.9 PK 1, beläget i Laholm. I denna korta film kan du se de fina lägenheterna och miljön.