Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Arkitektvägen 33B

Arkitektvägens gruppbostad ligger i ett villaområde i Vänge utanför Uppsala och består av ett enplanshus med egen trädgård.

 1. Driftsform
  Entreprenad
 2. Inriktning
  Boende för vuxna
 3. Antal platser
  5
 • Hitta hit Arkitektvägen 33 B 740 20 Vänge
  Karta

Enhetens telefon 018-727 80 84

Gruppledare

Karin Jansson
Karin.Jansson@Humana.se

Vårt boende

Alla boende har egna uteplatser. Det finns även uteplats/altan utanför de gemensamma utrymmena som består av ett stort allrum med kök. Det finns flera förråd och gemensam tvättstuga. För personalen finns badrum, omklädningsrum, jour rum och expedition. Alla boendelägenheter är 39 kvm och har hall, toalett med dusch, en köks del med trinett med två spisplattor och kylskåp. Separat frys och ugn finns. Lägenheten har ett stort allrum med plats för mat del, sovplats och samvaro. 

Vårt arbetssätt

För varje boende upprättas en individuell så kallad genomförandeplan Denna plan ger våra kompetenta medarbetare riktlinjer för varje boendes önskemål om egna aktiviteter. 

Vår personal och kompetens

I gruppbostaden finns erfaren omvårdnadspersonal med hög kompetens och tillgång till sjuksköterskor dygnet runt. Personalen har lång erfarenhet och är lyhörda för varje enskild boendes behov och önskemål. De är uppdaterade på nya hjälpmedel och finner ofta kreativa lösningar så att varje enskild individ får bra kvalité i sitt boende. Kognitiva hjälpmedel används i stor utsträckning som underlättar för individen att fortsätta vara självständig och att själv kunna uttrycka vad man önskar och har för behov. Fritidsaktiviteter utgår från varje kunds önskemål och vilja.

Vi ger dig "det lilla extra"

Vi lyssnar, ser och hjälper just dig i din vardag.