Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Carl von Linnés LSS

Carl von Linné ligger i Sävja, cirka 6 km utanför Uppsala. Det är en gruppbostad som är vackert belägen med skogen som närmsta granne. Boendet är i ett plan och har fem lägenheter.

  • Hitta hit Carl von Linnés väg 4 757 56 Uppsala
Anette Bülow bitr. verksamhetschef 072-700 94 40

 

Telefonnummer: 070-604 07 14

Carl von Linnés LSS ligger i Sävja, cirka 6 km utanför Uppsala. Det är en gruppbostad som är vackert belägen med skogen som närmsta granne men även med närhet till affärer och kollektivtrafik. Boendet är i ett plan och har fem lägenheter.

På uppdrag av Uppsala kommun driver Humana Carl von Linnés gruppbostad.

Carl von Linnés LSS ligger i Sävja, cirka 6 km utanför Uppsala. Det är en gruppbostad som är vackert belägen med skogen som närmsta granne men även med närhet till affärer och kollektivtrafik. Boendet är i ett plan och har fem lägenheter. Det finns också tillgång till ett gemensamt utrymme som är utrustat med bland annat tv I det gemensamma utrymmet finns möjlighet till social samvaro med grannar och personal.

På Carl von Linné kommer vi att arbeta utifrån våra tre evidensbaserade metoder; Tydliggörande pedagogik, Alternativ kompletterande kommunikation samt Lågaffektivt bemötande. Tillsammans med respektive boende upprättas en genomförandeplan som är grunden i allt vårt arbete. Denna ger personalen riktlinjer kring vad den boende har för önskemål gällande bland annat bemötande och aktiviteter.

I gruppbostaden finns erfaren personal som har hög kompetens. Handledning finns att tillgå vid behov. Vi har tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Enheten leds av verksamhetschef med lång erfarenhet av LSS-boende. För att du som boende ska känna dig trygg har du två kontaktpersoner som är de i personalen som du har lite extra kontakt med. Vi försöker alltid individanpassa så att det fungerar bra mellan dig och dina kontaktpersoner. Vi arbetar för att göra din vardag till den bästa möjliga. Vi har en hög ambition och lever efter vår vision, "Alla har rätt till ett bra liv".