Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Falsterbovägen

Vårt boende ligger i en bostadsrättsförening med trevåningshus. Våra lägenheter är fördelade på två våningar och hiss finns.

 1. Driftsform
  Entreprenad
 2. Inriktning
  Boende för vuxna
 3. Antal platser
  5
 • Hitta hit Falsterbovägen 8A 235 35 Vellinge
  Karta

Vårt boende

Fyra av de fem lägenheterna har altan eller balkong och samtliga är anpassade för funktionshinder. Två av lägenheterna har tillgång till taklift. Lägenheterna innehåller en liten matplats med spis och kyl, TV-rum och enskilt sovrum.

I vårt gemensamma utrymme äter vi gemensamma måltider på helgerna. Det är också här vi pysslar och tittar på TV eller film tillsammans, och har trevliga stunder och umgås på ledig tid.

Vårt arbetssätt

Vi jobbar med TBA och tydliggörande pedagogik, samt arbetar med att erbjuda ett meningsfullt aktivitetsutbud. Vi har aktivitetsombud samt kulturombud på varje enhet. Vi arbetar med att skapa trygghet och med värdegrunden som eftersträvar ett bra liv till alla, där vi sätter individen i fokus.

Vår personal och kompetens

Den boende har två kontaktpersoner med ansvar för att hålla genomförandeplanen uppdaterad. Med två kontaktpersoner ökar tillgängligheten vid ledighet och så vidare. Personalen ger varje individ stöd och service i enlighet med individens intresse och önskemål.

Vår enhet leds av en verksamhetschef med hög kompetens och lång erfarenhet.

Gruppledare finns på plats och arbetar med personalen i det dagliga arbetet.