Gåvstavägen 17

I Slavsta, ett härligt villaområde utanför Uppsala ligger Gåvstavägens gruppboende. Huset byggdes 1996 och ligger i anslutning till grönområde.

  1. Driftsform
    Entreprenad
  2. Inriktning
    Boende för vuxna
  3. Antal platser
    5

Enhetens telefon 018-727 74 77

Gruppledare

Elisabeth Ahlstrand
elisabeth.ahlstrand@humana.se 

Vårt boende

Lägenheterna är på 39 kvm och har ett sovrum, ett kök utrustat med ugn, spis med fyra kokplattor, fläkt, kyl och frys samt ett badrum som är handikappanpassat. Alla lägenheter har en egen altan. De gemensamma utrymmena består av ett kök med matplats och ett trevligt allrum. Trygghetslarm finns i varje boendelägenhet.

Vårt arbetssätt

För varje boende upprättas en individuell så kallad genomförandeplan. Denna plan ger våra medarbetare riktlinjer för varje boendes önskemål om egna aktiviteter.

Vår personal och kompetens

Omsorgspersonalen är kompetent med lång erfarenhet. Hos oss är kvalité och vår humana värdegrund viktiga vardagsrutiner för personalen. Vi ser varje kund och är lyhörd för deras behov och önskemål. Önskar den boende ha sällskap av personal på någon aktivitet så följer de gärna med. I gruppbostaden finns erfaren omvårdnadspersonal med hög kompetens och tillgång till sjuksköterskor dygnet runt.

Vi ger dig "det lilla extra"