Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Granelidsvägen 1

Granelidsvägen 1 är en gruppbostad som välkomnar vuxna personer som omfattas av personkrets 1 enligt LSS, det vill säga utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

  1. Driftsform
    Entreprenad
  2. Inriktning
    Boende för vuxna
  • Hitta hit Granelidsvägen 1 756 55 Uppsala
    Karta

Enhetens telefon 018 – 727 57 17 eller 076 – 696 08 46

Kontor

Humana LSS Kontor Uppsala
Rapsgatan 7A
754 50 Uppsala
 
Emil Eklund verksamhetschef

Om oss

Granlidsvägen 1 ligger i södra Gottsunda cirka 8 km utanför Uppsala. Boendet ligger i ett trevligt villaområde med goda bussförbindelser. Huset består av sammanlagt 5 lägenheter med 2 rum vardera och egen altan. Gemensamhetsytorna består bland annat av ett vardagsrum med TV, gemensamt kök och gemensam trädgård.

Vårt arbetssätt

Vår personal arbetar dygnet runt och vi har vaken natt. Hos oss arbetar både män och kvinnor i olika åldrar och från olika kulturer. All vår personal har erfarenhet av LSS-arbete och omvårdnadsarbete. För oss är det viktigt att personalen fortlöpande får kompetensutveckling och fortbildning. Därför erbjuder vi ett flertal utbildningar och regelbunden handledning. Vi arbetar med Humanas tre grundläggande metoder: Lågaffektivt bemötande, Tydliggörande pedagogik och AKK som står för Alternativ och Kompletterande Kommunikation. Till vår hjälp finns Humanas metodgaranter och vår lärportal Humana Academy.

Inom Humana tycker vi att alla har rätt till ett bra liv och därför sätter vi individernas behov i centrum. För varje person som bor här upprättas en genomförandeplan där du tillsammans med personal går igenom på vilket sätt du vill ha hjälp. Vi genomför olika typer av aktiviteter och verksamheten har tillgång till bil vilket underlättar detta.