Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Jälla LSS

Jällas gruppboende ligger i ett gammalt vackert stenhus i två plan med fem lägenheter 8 km utanför Uppsala.

  • Hitta hit Jälla 209 755 94 Uppsala
    Karta

Telefonnummer: 072-521 66 74

På uppdrag av Uppsala kommun driver Humana Jälla gruppbostad.

Jälla LSS ligger cirka 8 km utanför Uppsala. Det är ett gammalt vackert stenhus i två plan med fem lägenheter. I fastigheten finns även ett gemensamt utrymme som är utrustat med bland annat tv och öppen spis. I det gemensamma utrymmet finns möjlighet till social samvaro med grannar och personal.

På Jälla kommer vi att arbeta utifrån våra tre evidensbaserade metoder; Tydliggörande pedagogik, Alternativ kompletterande kommunikation samt Lågaffektivt bemötande. Tillsammans med respektive boende upprättas en genomförandeplan som är grunden i allt vårt arbete. Denna ger personalen riktlinjer kring vad den boende har för önskemål gällande bland annat bemötande och aktiviteter.

I gruppbostaden finns erfaren personal som har hög kompetens. Handledning finns att tillgå vid behov. Vi har tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Enheten leds av verksamhetschef med lång erfarenhet av LSS-boende. För att du som boende ska känna dig trygg har du två kontaktpersoner som är de i personalen som du har lite extra kontakt med. Vi försöker alltid individanpassa så att det fungerar bra mellan dig och dina kontaktpersoner. Vi arbetar för att göra din vardag till den bästa möjliga. Vi har en hög ambition och lever efter vår vision, "Alla har rätt till ett bra liv".