Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Krokusgatan

Krokusgatans gruppbostad är belägen i Örebro där vi har hög personaltäthet och lång erfarenhet inom autismspektrumdiagnoser och utvecklingsstörning. Vår personal är utbildad inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativ kompletterande kommunikation (AKK). De har ett stort engagemang och brinner för att göra skillnad för de individer som placeras på Krokusgatan.

  1. Driftsform
    Egen regi
  2. Målgrupp
    Vuxna från 18 år
  3. Inriktning
    LSS, personkrets 1, Vuxna med autismspektrum eller utvecklingsstörning.

Är du intresserad av en plats hos oss? Kontakta:

Placeringsförfrågan

 

Om oss

Krokusgatan välkomnar dig som omfattas av personkrets 1 enligt LSS och har en utvecklingsstörning eller syndrom som föranlett en intellektuell funktionsnedsättning. 

Boendet ligger lugnt beläget i ett vanligt bostadsområde cirka 3,5 km från centrala Örebro med goda kommunikationer. I närområdet finns flertalet dagliga verksamheter samt aktivitetscentret Tegelbruket där en mängd sport- och kulturevenemang finns att tillgå.

På Krokusgatan bor man själv i en fullt utrustad lägenhet, med ständig närhet till personalstöd och umgänge efter den enskildes behov. Varje lägenhet har en tillhörande uteplats eller balkong, sovrum, vardagsrum, dusch/WC med tvättmaskin samt fullt utrustat kök. 

Ladda ner broschyr

Placeringsförfrågan