Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Kronparksvägen 29

Kronparksvägen ligger i ett trevligt villaområde i Nåntuna utanför Uppsala.

  1. Driftsform
    Entreprenad
  2. Inriktning
    Boende för vuxna
  3. Antal platser
    5

Enhetens telefon 018-727 74 08

Gruppledare

Lotta Gustavsson
070-164 74 01
ann-carlotte.gustavsson@humana.se 

Kontor

Humana LSS Kontor Uppsala
Rapsgatan 7A
754 50 Uppsala

Vårt boende

Kronparksvägens gruppboende erbjuder en fridfull boendeform för vuxna med 5 st lägenheter. Alla lägenheterna har ett sovrum, ett handikappanpassat badrum och ett kök utrustat med spis med fyra kokplattor, ugn, fläkt, arbetsbänk samt kyl och frys. Lägenheten har två ingångar, en utifrån och en inifrån gruppbostaden. Dessutom har alla lägenheterna en egen altan.

Vårt arbetssätt

På vår enhet finns en värdegrundsgaranti som eftersträvar ett bra liv till alla, där vi sätter individen i fokus. Det innebär till exempel att du som har svårt att komma ut och göra aktiviteter på egen hand kan få hjälp av oss att göra det. För varje boende upprättas en individuell genomförandeplan. Denna plan ger våra medarbetare riktlinjer om varje boendes önskemål om egna aktiviteter. Hos oss är kvalité och vår humana värdegrund viktiga vardagsrutiner för personalen. Vi ser varje kund och är lyhörd för deras behov och önskemål. Önskar den boende ha sällskap av personal på någon aktivitet så följer de gärna med. I gruppbostaden finns erfaren omvårdnadspersonal med hög kompetens och tillgång till sjuksköterskor dygnet runt.

Vår personal och kompetens

Hos oss är kvalité och vår humana värdegrund viktiga vardagsrutiner för personalen. Vi ser varje kund och är lyhörd för deras behov och önskemål. Önskar den boende ha sällskap av personal på någon aktivitet så följer de gärna med. I gruppbostaden finns erfaren omvårdnadspersonal med hög kompetens och tillgång till sjuksköterskor dygnet runt. Vår enhet leds av vår verksamhetschef som har hög kompetens och lång erfarenhet av LSS boende. För att du ska vara trygg har du en egen handledare och kontaktperson. Vi försöker alltid individanpassa så att det klickar mellan dig och din handledare.

Vi arbetar för att göra din vardag till den bästa möjliga. Vår ambition är att leva som vi lär, och lägga grunden till en trivsam och bra vardag för oss alla. 

Vi ger dig "det lilla extra"