Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Kronparksvägen 29

Kronparksvägen 29 är en gruppbostad som välkomnar vuxna personer som omfattas av personkrets 1 enligt LSS, det vill säga utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

 1. Driftsform
  Entreprenad
 2. Inriktning
  Boende för vuxna
 3. Antal platser
  5
 • Hitta hit Kronparksvägen 29 757 52 Uppsala
  Karta

Enhetens telefon 018-727 74 08

Gruppledare

Lotta Gustavsson
070-164 74 01
ann-carlotte.gustavsson@humana.se 

Kontor

Humana LSS Kontor Uppsala
Rapsgatan 7A
754 50 Uppsala

Om oss

Kronparksvägen 29 ligger i Nåntuna, ca 5 km utanför Uppsala. Boendet ligger i ett trevligt villaområde med goda bussförbindelser. Huset består av sammanlagt 5 lägenheter med 2 rum vardera samt egen altan. Gemensamhetsytorna består bland annat av ett vardagsrum med TV, gemensamt kök och gemensam trädgård.

Vårt arbetssätt

Vår personal arbetar dygnet runt och vi har vaken natt. Hos oss arbetar både män och kvinnor i olika åldrar och från olika kulturer. All vår personal har erfarenhet av LSS-arbete och omvårdnadsarbete. För oss är det viktigt att personalen fortlöpande får kompetensutveckling och fortbildning. Därför erbjuder vi ett flertal utbildningar och regelbunden handledning. Vi arbetar med Humanas tre grundläggande metoder: Lågaffektivt bemötande, Tydliggörande pedagogik och AKK som står för Alternativ och Kompletterande Kommunikation. Till vår hjälp finns Humanas metodgaranter och vår lärportal Humana Academy.

Inom Humana tycker vi att alla har rätt till ett bra liv och därför sätter vi individernas behov i centrum. För varje person som bor här upprättas en genomförandeplan där du tillsammans med personal går igenom på vilket sätt du vill ha hjälp. Vi genomför olika typer av aktiviteter och verksamheten har tillgång till en buss som delas mellan olika verksamheter inom Humana.