Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Landbotorpsallén

Gruppbostaden Landbotorpsallén med 6 st lägenheter ligger i ett lugnt och trevligt område. Här erbjuder vi en fridfull boendeform för vuxna.

 1. Driftsform
  Entreprenad
 2. Inriktning
  Boende för vuxna
 3. Antal platser
  6
 4. Specialkompetens
  Undersköterskor med bred kompetens inom LSS
 • Hitta hit Landbotorpsallén 3 A 702 26 Örebro
  Karta

Personalmobil 070-768 83 64

Vårt boende

Varje lägenhet är modernt utrustad med egen toalett och dusch samt en liten köksavdelning med pentry, kyl och frys och samtliga lägenheter har egen uteplats. Boendet har ett gemensamt sällskapsrum med stort socialt utrymme samt en gemensam uteplats. Här erbjuds man att äta tillsammans eller i sin egen lägenhet. Oftast äter vi våra måltider tillsammans och maten är alltid lagad från grunden. 

Vårt arbetssätt

Vi arbetar utifrån kundens behov och personal finns på plats dygnet runt. Vår målsättning är att varje kund känner livsglädje och upplever en meningsfylld vardag. Vi skräddarsyr genomförandeplaner för varje kund utifrån hans/hennes behov och önskemål. Vår värdegrund; glädje, engagemang och ansvar ligger som grund för vårt arbete. Vi eftersträvar att ge våra boende alla förutsättningar till att leva ett bra liv.

Vår personal och kompetens

Personalen har grundläggande kompetens inom LSS-området och är undersköterskor i grunden. Då behovet hos vår kundkrets varierar har vår personal bred kompetens rörande vilket stöd som skall ges.

Vi som personal ska vara ett hjälpmedel för våra kunder och vi värnar om våra kunders självbestämmande och delaktighet. Vi finns här för dem och fokus för vårt arbete är alltid deras bästa och välmående.