Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Ljungsjövägen

Gruppbostad i Ljungby kommun.

  1. Driftsform
    Entreprenad
  2. Inriktning
    Boende för vuxna
  3. Antal platser
    6
Ljungsjövägens LSS i Ljungby öppnade i augusti 2018 och här bor 6 unga vuxna som har känt varandra sen barnsben.

"Vi skapar det här tillsammans""

Ljungsjövägens LSS i Ljungby öppnade i augusti 2018 och här bor 6 unga vuxna som har känt varandra sen barnsben. Tillsammans med kommunen har Humana tagit på sig uppdraget att påbörja ett nytt kapitel för dessa personers liv!

Se filmen om Ljungsjövägens LSS.

Vårt boende

På Ljungsjövägen finns ett hus med sex lägenheter. Dessa har ett sovrum, vardagsrum, kök och stor toalett. Alla som bor hos oss har även tillgång till vår gemensamhetslägenhet där det finns möjlighet att umgås.

Vår personal och kompetens

På boendet finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar och de kan därmed bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet. Sjuksköterska finns att tillgå vid behov dygnet runt.

Vårt arbetssätt

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Våra boendestödjare arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en kontaktperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar.