Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Östra Backa

Östra Backa är en nybyggd gruppbostad som ligger i Landvetter, Härryda kommun. Boendet är ligger i Björröd, ett bostadsområde beläget strax utanför centrala Landvetter.

  1. Driftsform
    Entreprenad
  2. Inriktning
    Boende för vuxna
  3. Antal platser
    6
Östra Backa en solig dag

Vårt boende

På Östra Backa finns ett nybyggt hus med sex lägenheter. Dessa har kombinerat sovrum, vardagsrum och kök. Det finns en stor toalett och stort förråd/klädkammare. Alla som bor hos oss har även tillgång till vår gemensamhetslägenhet där det ges möjlighet att umgås.

Vår personal och kompetens

På boendet finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar och de kan därmed bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet. Sjuksköterska finns att tillgå vid behov dygnet runt.

Vårt arbetssätt

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Våra boendestödjare arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en kontaktperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar.