Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Vingavägen

Vingavägen ligger i Stadsdelen Hovshaga i Växjö med ett litet centrum inom gångavstånd. Nära inpå boendet ligger ett naturskönt skogsområde.

  1. Driftsform
    Entreprenad
  2. Inriktning
    Boende för vuxna
  3. Antal platser
    6
Vingavägen i vinterkväll.

Vårt boende

På Vingavägen finns tre hus med två lägenheter i varje hus. Dessa har ett sovrum, vardagsrum, kök och stor toalett. Alla som bor hos oss har även tillgång till vårt gemensamhetshus där vi umgås tillsammans.

Vår personal och kompetens

På Vingavägen finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet. Sjuksköterska finns att tillgå vid behov dygnet runt.

Vårt arbetssätt

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat boendestödjare arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar.