Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Vi välkomnar Trollgårdsgatans gruppboende till Humana

Publicerad: 2016-02-02

Med start 2016-02-01 tar Humana över Trollgårdsgatans gruppboende i Borås Stad.

Avtalet är på 2 år med möjlighet till 2-års förlängning. 

– Vi vill passa på att välkomna all personal på Trollgårdsgatan till oss på Humana. Vi ser fram emot att driva detta gruppboende och att även fortsätta utveckla vår verksamhet i Borås Stad, säger Eva-Lotta Sandberg, affärsområdeschef Äldreomsorg & LSS. 

Trollgårdsgatan är en gruppbostad byggd i två plan som ligger i området Sjöbo i Borås, ca. 15 minuter från centrum. Här finns 6 fina, modernt utrustade lägenheter som alla har egen balkong/uteplats. Här finns även gemensamma utrymmen i form av kök och vardagsrum där man kan umgås och ha trevligt tillsammans.