Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Humana vinner upphandling i Vellinge kommun

Publicerad: 2016-04-18

Humana vinner upphandlingen i Vellinge kommun gällande tre bostäder med särskild service enligt LSS (gruppbostäder) samt boendestöd. Kontraktet gäller över 6 år med start 20160901 och gäller Storgatan och Falsterbovägen i Vellinge samt Bäckahästen i Skanör.

Upphandlingen var en så kallad. kallad kvalitetsupphandling och avgjordes bland annat på bemanning.

– Vi är jätteglada att få förtroendet att arbeta med LSS-verksamhet i Vellinge, en kommun där vi sedan många år bedrivit äldreomsorg. Vi ser nu fram emot att inleda en övertagandeprocess där fokus ligger på att kunder, anhöriga och personal ska uppleva trygghet samt få uppleva Humanas starka värdegrundskultur, säger Emanuel Södervall, Regionchef LSS, Humana. 


För mer information

Eva-Lotta Sandberg
Affärsområdeschef Äldreomsorg & LSS, Humana
Eva-Lotta.Sandberg@humana.se
070-733 88 55

Emanuel Södervall
Regionchef LSS, Humana
Emanuel.Sodervall@humana.se
073-447 87 25