Hem 0771-11 33 11 För förfrågan LSS Egen regi
Sök gruppbostad Till våra LSS-boenden

Humana tar över driften av Vingavägen LSS i Växjö

Publicerad: 2017-11-02

Från och med den 1 november 2017 driver Humana Vingavägens gruppbostad med särskild service enligt LSS i Växjö. I och med övertagandet stärker Humana sin närvaro i Växjö, där Humana sedan tidigare bedriver äldreomsorg, personlig assistans samt familjehem och öppenvård.

På Vingavägen finns totalt sex platser. Upphandlingen avgjordes genom en utvärdering av kvalitet och pris, där kvalitet utgjorde 60 procent och pris 40 procent. Humana fick högst kvalitetsbetyg och hade samtidigt det mest konkurrenskraftiga priset, vilket gjorde Humana till en tydlig vinnare.

Kontraktet löper till 2020-10-31 med möjlighet till 4 års förlängning.

- Vi är stolta över att vårt dagliga fokus på kvalitet i omsorgen också får genomslag vid upphandling. Vårt fokus är att kunder, anhöriga och personal ska uppleva trygghet samt få uppleva Humanas starka värdegrund och kultur, säger Titti Tedenryd, divisionschef, Humana.

Personal och boende önskas varmt välkomna till Humana.

För mer information, vänligen kontakta

Claus Forum
affärsområdeschef Humana
claus.forum@humana.se
070-733 88 55

Titti Tedenryd
divisionschef Humana
titti.tedenryd@humana.se
070-265 43 54