Hem

Kontaktuppgifter

LSS-boende: Humana vinner i Ljungby

Publicerad: 2018-03-12

Den 1 augusti 2018 startar Humana driften av Ljungsjövägens gruppbostad med särskild service enligt LSS i Ljungby.

Humana vann upphandlingen rörande driften av Ljungsjövägens gruppbostad i Ljungby. Gruppboendet består av sex fullvärdiga lägenheter. De som ska flytta in där har varit vänner sedan flera år och följts åt under sin uppväxt. Deras önskan har varit att få bo tillsammans när de flyttar hemifrån vilket nu blir verklighet genom ett samarbete mellan ungdomarnas föräldrar och Ljungby kommun.

Kontraktet löper till 2023-07-31 med möjlighet till 2+1 års förlängning.

– Vi ser fram emot att få vara delaktiga i de boendes fortsatta resa tillsammans. Vårt fokus är de och deras anhöriga ska uppleva trygghet samt få uppleva Humanas starka värdegrund och kultur, säger Titti Tedenryd, divisionschef, Humana.


För mer information

A person standing posing for the camera
Titti Lilja Affärsområdeschef Individ och familj