Hem

Kontaktuppgifter

Vretenvägen nytt gruppboende i Uppsala

Publicerad: 2021-01-04

Den 4 januari öppnade vi ett nytt gruppboende i Uppsala. Gruppboendet heter Vretenvägen och här välkomnas vuxna personer som omfattas av personkrets 1 enligt LSS, det vill säga autism, utvecklingsstörning eller autismliknande tillstånd.

Verksamhetschef Jenny Wilhelmsson har tillsammans med personal arbetat hårt för att klienter ska kunna flytta in under pågående pandemi. Hjälpmedel inför placering har varit VR- bilder, foton och samtal via Facetime. De har skapat en bra grund och förutsättningar, för att det här ska bli ett boende att trivas i, både för personalen och de boende. Till exempel har personal snickrat en ihop en grillplats på enhetens baksida samt gjort skyltar som välkomnar alla vid entrén. 

Info Vretenvägen ​​​​​​​

Läs mer om Vretenvägen.

Huset består av sammanlagt 6 lägenheter med 2 rum och egen uteplats. Till varje lägenhet finns ett förråd intill uteplatsen. Gemensamhetsytorna består bland annat av ett vardagsrum med TV, gemensamt kök och gemensam uteplats.

För frågor om enheten, hör av er till enhetens verksamhetschef:

Jenny Wilhelmsson Verksamhetschef