Hem

Kontaktuppgifter

Humana driver gruppboendet Hantverkaren i Åkersberga från 1 januari 2022

Publicerad: 2022-01-19

Från 1 januari 2022 driver Humana verksamheten Hantverkaren, som ligger i Åkersberga i Österåker kommun. Det var under sommaren 2021 som Humana vann upphandlingen av gruppbostaden.

Hantverkaren är en gruppbostad bestående av 6 lägenheter och verksamheten är inriktad mot vuxna personer, personkrets 1 enligt LSS. Alla lägenheter har ett sovrum, vardagsrum, kök och stor toalett. Alla boende har även tillgång till gemensamhetsrum där det finns möjlighet att umgås.

Humana har i förtroende från Österåker kommun sedan årsskiftet bedrivit driften av verksamheten. 

"Vi är glada för förtroendet och har sett fram emot uppstarten hela hösten. Vi ser synergieffekter med övrig verksamheter vi driver i området i egen regi", säger Magnus Linderos, regionchef på Humana.

Läs mer om Hantverkarens gruppboende. 

Vid frågor, vänligen kontakta: