1. Start
  2. Om Humana

Om Humana

Humana är en nordisk omsorgskoncern med verksamhet inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service. Vi tror på människans egen kraft och vi tror på forskning

Hero

Humana på två minuter

Omsorg är att hjälpa, stötta, att bry sig om. Att ge den bästa vården och omsorgen är vårt uppdrag. Vi på Humana vill göra skillnad i människors vardag. Vi tycker att alla har rätt till ett bra liv oavsett ålder och förutsättningar. Det är också det som är vår vision. Vi tror på människans egen kraft och vi tror på forskning. Vi vill vara en aktör som leder utvecklingen i kvalitet och kunskap i omsorgsbranschen.

Solros

Hållbarhet

Humanas vision och övergripande målsättning handlar om hållbarhet på individ- och samhällsnivå. Hållbarhet är därför en integrerad del av vår strategi som styr verksamheten mot vår vision om allas rätt till ett bra liv.

Hero

Kvalitet

Vi har fyra grundläggande hörnstenar i vårt kvalitetsarbete

Vision, värdegrund och kultur

Alla har rätt till ett bra liv. Rätten till ett bra liv är inskrivet i svensk lag och i FN:s Barnkonvention. Det är också en naturlig utgångspunkt för oss på Humana och därför har vi även valt det som vår vision.

""

Utbildning och forskning

För oss på Humana är det centralt att kvalitetssäkra vår egen verksamhet men också bidra till hela branschens utveckling att nå en högre standard inom psykosocialt arbete. Utbildning, forskning och kompetensutveckling är en viktig del i arbetet, och vi utbildar både internt och externt.

A vase filled with flowers sitting on a table

Ledning affärsområden Sverige

Vi bedriver äldreomsorg genom högkvalitativa äldreboenden. År efter år ger våra kunder Humanas äldreboenden höga betyg.

Våra verksamheter i Sverige

Hero

Personlig assistans

Vi erbjuder personlig assistans till individer med funktionsnedsättning i alla åldrar. Ambitionen är att ge fler möjlighet att leva ett bra liv.

Hero

Individ och familj

Vi erbjuder olika omsorgstjänster med boende, vård och behandling för individer med psykosocial problematik och psykisk ohälsa samt LSS-boenden.

""

Äldreomsorg

Vi bedriver äldreomsorg genom högkvalitativa äldreboenden. År efter år ger våra kunder Humanas äldreboenden höga betyg.

En hållbar strategi

Humanas vision och övergripande målsättning handlar om hållbarhet på individ- och samhällsnivå. Vi styr verksamheten utifrån en hållbar strategi som fokuserar på kvalitet, attraktivitet som arbetsgivare, lönsam tillväxt och samhällsansvar. Strategin vilar i sin tur på en stark värdegrund.

Lorem ipsum
Solros

Humana i Norden

Vi har även verksamheter i Finland, Norge och Danmark.

Utforska 207 lediga tjänster

Vi letar alltid bra personer som vill jobba hos oss! Vi har flera lediga tjänster över hela Sverige. Se om du hittar ditt nya jobb hos oss.

Sök jobb hos oss