Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Specialomloppet – värd Humana

För hela familjen oavsett ålder, kön eller tidigare erfarenhet, ett särskilt anpassat lopp för dig som funkis. Dessutom bidrar du till en ökad kännedom om blodgivning!

Tillgänglighetsanpassat lopp som vänder sig till personer med funktionsvariationer och/eller som är i behov av personlig assistans. Banorna är mellan 1,5-3 km och en del av Blodomloppets populära promenadklass 5 km med gemensam målgång. Under 2022 arrangeras Specialomloppet på orterna: Malmö, Örebro, Umeå, Uppsala och Jönköping. Du kan välja att gå, jogga, eller rulla fram på egna villkor, med eller utan assistans. 

Anmäl dig till Specialomloppet

Specialomloppet kostar 150 kr/person oavsett vilken av de fem orterna du väljer.

Datum och orter för Specialomloppet – värd Humana

Blodomloppet – ett lopp för alla

Promenera, rulla eller jogga för att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och inspirera fler till en hälsosam livsstil!

Blodomloppet arrangeras med hela 18 lopp runtom i landet. Du väljer 5 eller 10 km lång sträcka ensam eller tillsammans med dina arbetskamrater/vänner.

Välj ditt lopp

Bidra för att rädda liv

Vi kan alla få ett behov av blod, och den måste fås av någon. Genom att delta i Blodomloppet bidrar du till att behovet av blod uppmärksammas, oavsett om du själv ger blod eller inte. Blodet används till flera olika ändamål, till cancervård, operationer, transplantationer och olyckor, men även till utveckling av nya läkemedel.