Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humana rekryterar chef för public affairs

Publicerad: 2015-03-02

Humana har sedan en längre tid sökt en politiskt erfaren kommunikatör. Som ett företag i snabb tillväxt och som Sveriges ledande privata och idédrivna omsorgsföretag har det funnits behov av att stärka den samhällspolitiska kompetensen på koncernnivå.

Patrik Silverudd

Den första mars tillträder Patrik Silverudd en ny tjänst som chef för public affairs med placering i Humanas koncernledning. Närmaste chef blir kommunikationschef Helena Pharmanson.

Patrik Silverudd, till nyligen planeringschef och huvudförhandlare åt Folkpartiet liberalerna i Stockholms läns landsting, har mångårig erfarenhet av politik på alla nivåer och inom många områden inom det politiska fältet.

– Humana möter dagligen ett stort antal människor när de är som mest utsatta. Våra uppdragsgivare är krävande och det med all rätt. Patrik Silverudd blir ett utmärkt tillskott för att stärka den samhällspolitiska kompetensen hos oss säger Helena Pharmanson, kommunikationschef.

– Jag ser mycket fram emot att få börja arbeta hos Humana och att kunna bidra till en ökad förståelse för hur framför allt kommuner och landsting fungerar. Som ansvarig för Humanas samhällskontakter hoppas jag också kunna bidra till att föra ut Humanas starka vilja att ta sitt ansvar för samhällsutvecklingen. Att vara Sveriges ledande privata och idédrivna omsorgsföretag förpliktar. Det gillar jag.


För mer information kontakta:
Patrik Silverudd
chef public affairs
070-614 42 29

Helena Pharmanson
kommunikationschef
0734-344 644