Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humanas koncernledning och styrelse skickar en julhälsning till UNICEF och sina medarbetare

Publicerad: 2015-12-21

Koncernledningen och styrelsen önskar alla medarbetare inom Humana en riktigt God Jul – Och tillsammans skänker vi mer än 600 000 kr till UNICEF så att fler får chansen att uppleva ett bättre 2016.

Under hösten har vi som arbetar inom Humana samlat in över 117 000 kronor till UNICEF:s viktiga verksamhet. Humanas ledning och styrelse vill rikta ett stort tack till alla medarbetare som på olika sätt bidragit.

När insamlingen startade beslöt styrelsen att vi som företag skulle matcha varje krona från medarbetarna med en krona från företaget, maximalt 500 000 kr. Insamlingen stannade vid 117 345 kr i fredags men vi kan idag stolt meddela att styrelsen har beslutat att skjuta till ytterligare pengar. Beloppet från Humana blir ursprungliga maxbeloppet och totalt uppgår Humanas bidrag därmed till 617 345 kronor.

Alla har rätt till ett bra liv. Vi på Humana jobbar varje dag för att inte minst barn ska få det bättre. Tack vare vår gåva till UNICEF får fler barn en chans till ett bra liv. Barn som inte fått chansen att komma till oss i Sverige.

Än en gång ett stort tack för bidragen. Men också ett stort tack för alla arbetsinsatser i våra olika verksamheter!

Per Granath
VD och Koncernchef Humana