Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humana.se i ny skepnad

Publicerad: 2018-04-26

Humana.se har utvecklats efter kundernas och medarbetarnas behov. Humana är ett av nordens ledande omsorgsföretag som har både enskilda personer och kommuner som kunder. En pedagogisk webbplattform är oerhört viktigt i en tid där många beslut tas online. Humana.se utsedd till bästa Episerver Varumärke- och informationssajt 2018.

Tidigare välbesökta sidor och funktioner har tagits tillvara på, samtidigt som helt nya, kraftiga sökfunktioner utvecklats. Humana.se underlättar för vård- och omsorgspersonal med komplexa placeringsbehov, då vi erbjuder smarta och flexibla funktioner som matchar behov med våra omsorgstjänster. Som potentiell kund ska det enkelt gå att få tag på information, samtidigt som man snabbt kommer i kontakt med rätt person.

– En hemsida som utgår från målgruppernas behov. Behovet av att hitta rätt och relevant omsorgstjänst på snabbast möjliga tid är avgörande. Vi tillämpar ett agilt arbetssätt kring all form av kommunikation. Vi har tagit fram en skalbar webbplattform som snabbt kan anpassa sig till framtidens digitala behov som omsorgsleverantör, säger Soraya H. Contreras, digital manager på Humana, som lett arbetet med att ta fram den nya hemsidan.

Som en stor nordisk arbetsgivare har det också varit viktigt att möta det enorma trycket från potentiella medarbetare. Under 2017 sökte över 70 000 personer arbete hos Humana. En ny jobbportal helt dedikerad åt arbetssökanden har därför tagits fram. Dagligen ligger hundratals tjänster tillgängliga och beskrivningar av våra roller och medarbetare samlat under hashtagen #humanashjältar.

– Det har varit ett mycket spännande år med framtagandet av Humanas nya hemsida. Ett enormt arbete som drivits nerifrån och upp. Där kundernas behov och verksamheternas möjligheter att fylla dessa behov ständigt har legat i fokus. Den nya plattformen är bara ett exempel av flera på Humanas innovativa arbetssätt för framtiden, avslutar Helena Pharmanson, Humanas kommunikationsdirektör.

Nya Humana.se är byggd i Episervers molnbaserade plattform Digital Experience Cloud. Tillsammans med webbyrån DevCore som levererat koncept, design samt teknisk utveckling.

Bild på priset vi vann i EPI-server award


Programmatisk visualisering av uppbyggnaden Humana.se.

Visualisering av bygget av hemsidan

För mer information kontakta:

Soraya H. Contreras
072-700 42 10
soraya.contreras@humana.se

Helena Pharmanson
073-434 46 44
helena.pharmanson@humana.se

DevCore
David Goldman, VD.
david.goldman@devcore.se