Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Stort intresse för Humana Sockerstans visningslägenhet

Publicerad: 2018-12-14

I veckan hade Humana Sockerstan i Staffanstorp tre visningsdagar som var väldigt lyckade.

Besökarna bestod av boende från Humana Pilegården, som i mars kommer att flyttas till Sockerstan, allmänheten, intresseorganisationer och personal från Malmö och Staffanstorp kommun. Skånska Dagbladet var även på plats och skrev en artikel om visningen.

Läs artikeln om visningen på Skånska Dagbladets webbplats

 

Vardagsrum/sovrum på boendet Sockerstan

Vardagsrum/sovrum på boendet Sockerstan

I mars 2019 öppnar vi vårt fjärde äldreboende i egen regi. Boendet kommer att ha en inriktning på demens, men riktar sig även till personer som behöver andra omvårdnadsbehov. Äldreboendet som ligger centralt i Staffanstorp kommer att erbjuda 72 lägenheter mellan 31-32 kvadratmeter, trädgård med ett växthus, inglasad vinterträdgård och en takterrass med fantastisk utsikt mot möllan och Sockerbruksparken. Gym och rehab är ytterligare satsningar som de boende kommer att ha tillgång till på Sockerstans äldreboende. 

- Inom Humana har vi starkt fokus på självbestämmande, kvalitet och aktiviteter. Vi vill i möjligaste mån uppfylla våra boendes önskemål och förväntningar på boendet, vilka hobbys de vill ägna sig åt, utflyktsönskemål, med mera, säger Daniel Bevréus blivande verksamhetschef på Humana Sockerstan.

Intresset har också varit stort när det kommer till jobbansökningar. Rekryteringsträffen som anordnades i slutet av oktober lockade väldigt många undersköterskor och sjuksköterskor.

Läs mer om Humana Sockerstan

Badrum på boendet Sockerstan

Badrum på boendet Sockerstan