Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Humana bygger nytt äldreboende i Täby

Publicerad: 2020-06-17

Humana uppför ett nytt äldreboende med 90 lägenheter i Täby. Det blir Humanas elfte boende i egen regi i Sverige.

Det nya boendet uppförs tillsammans med fastighetsutvecklaren Hemgården som även blir hyresvärd. Det är Humanas första äldreboende i Täby kommun. Med sina 90 välbehövliga platser i en växande kommun kommer boendet att bidra till att ytterligare öka mångfalden och valfriheten för Täbys äldre.

– Täby är en kommun där man välkomnar seriösa entreprenörer som vill bidra till att lösa utmaningarna inom äldreomsorgen. Det är därför glädjande att vi nu hittat en tomt som ligger centralt och nära kommunikationer i Arninge, där vi kan uppföra ett av våra fina äldreboenden, säger Anders Broberg, chef för Humana äldreomsorg.

Illustrationsbild: Ascape

Illustrationsbild: Ascape

Byggnationen startar redan i år med verksamhetsstarten planerad till hösten 2022.

Humana erbjuder en individanpassad äldreomsorg där flera av våra boenden tar plats på tio-i-topp över Sveriges bästa äldreboenden. Alla Humanas äldreboenden i egen regi håller samma höga kvalitet vad gäller såväl byggnation som verksamhet. Genomtänkt färgsättning, en prisbelönt belysningslösning som hjälper äldre att upprätthålla dygnsrytmen, rehab-gym och en trivsam trädgård är delar av Humanas koncept. Tillsammans med stora gemensamhetsytor för att mötas och ha aktiviteter i skapar detta trivsel och en välkomnande atmosfär. Boendet i Täby kommer även att ha en takterrass med ett växthus och som du når direkt från den stora samlingssalen. 

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Broberg
affärsområdeschef Äldreomsorg på Humana
0708-43 63 08
anders.broberg@humana.se

Patrik Silverudd
presschef
0766-112 111
patrik.silverudd@humana.se

Anna Sönne
chef investerarrelationer
0706-01 48 53
anna.sonne@humana.se