Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Humana förvärvar Team J-son

Publicerad: 2021-02-01

Humana förvärvar individ- och familjeföretaget Team J-son. Förvärvet stärker Humanas position som leverantör av högkvalitativa omsorgstjänster för barn och unga med komplexa behov i Sverige.

Team J-son är ett familjeföretag, grundat 1971, som erbjuder individanpassade lösningar för barn och unga i åldrarna 10-23 år med komplexa behov. Verksamheten inkluderar HVB och LSS-boende, skola och ett hälsoteam. Verksamheten är baserad i Jönköping och tar emot klienter från hela Sverige. Helårsintäkterna uppgår till cirka 90 miljoner kronor och bolaget har cirka 120 anställda.

"Team J-Son bedriver en unik och högkvalitativ verksamhet och vi är otroligt glada över att få välkomna det till Humana. Företaget besitter en både djup och bred kunskap och en gedigen erfarenhet, som kommer vara mycket värdefull i vårt gemensamma arbete framöver", säger Johanna Rastad, chef för affärsområdet Individ & Familj på Humana.

Humana har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i J-son Företagspartner AB. I och med överlåtelsen, som sker med omedelbar verkan, ingår verksamheten i Humanas affärsområde Individ & Familj.

"Team J-son är en glad verksamhet. Att den andan nu kan växa vidare genom Humana känns tryggt och fantastiskt roligt för framtiden. Det kommer innebära nya möjligheter till utveckling och samverkan för våra medarbetare och för hela verksamheten", säger Anna Maxe, vd och ägare av J-son Företagspartner tillsammans med David Jansson.

För mer information, vänligen kontakta:
Johanna Rastad, affärsområdeschef Individ & Familj
Tel: 070-748 20 44 

Patrik Silverudd, presschef
Tel: 0766-112 111 

Anna Sönne, chef investerarrelationer och hållbarhet
Tel: 070-601 48 53