Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Titti Lilja ny affärsområdeschef för Humana Individ och familj

Publicerad: 2021-11-03

Titti Lilja, idag divisionschef inom affärsområdet Individ och familj, har utsetts till chef för affärsområdet och medlem av Humanas koncernledning. Hon tillträder i november.

"Jag är mycket glad att Titti Lilja blir ny affärsområdeschef för Individ och familj. Titti, som är sjuksköterska i botten, har en mångårig erfarenhet som ledare på olika nivåer inom vård och omsorg. Hon är en skicklig ledare och en lagspelare, som kommer kunna ta affärsområdet till nästa nivå både avseende kvalitetsarbete såväl som tillväxt och utveckling", säger Johanna Rastad, tillträdande vd och koncernchef för Humana och i dag affärsområdeschef för Individ och familj.

Titti Lilja är legitimerad sjuksköterska vid Malmö universitet och har även läst hälsoadministration vid Lunds universitet. Hon har sedan 2010 arbetat i olika chefspositioner inom Humanas äldreomsorg och individ- och familjeverksamhet. Före Humana har hon bland annat drivit egen verksamhet inom kvalitetsledningssystem och inom utbildning. Tidigare i karriären har hon under ett flertal år arbetat som sjuksköterska.

Titti Lilja, ny affärsområdeschef.

"Jag ser mycket fram emot att fortsätta arbeta med affärsområdet Individ och familj och leda utvecklingsarbetet framåt tillsammans med alla engagerade chefer och medarbetare på Humana", säger Titti Lilja.

 

För mer information, kontakta:

Johanna Rastad-CEO and President
Johanna Rastad Vd och medlem i koncernledningen +46 8 599 299 00